Νέα συνεργασία με την Altivs για το υποβρύχιο scooter Altivs APX

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσουμε την νέα συνεργασία μας με την Altivs, που προσφέρει το υποβρύχιο scooter Altivs APX, ένα water toy υψηλής ποιότητας, ανθεκτικότητας με πολύ υψηλές επιδόσεις, το οποίο συνδυάζει απόδοση, μικρό βάρος, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας με κομψή εμφάνιση, και θα αποτελέσει την ιδανική συντροφιά σε κάθε σας θαλάσσια εξόρμηση!

Διαθέτει υδροδυναμικό σχεδιασμό, βασισμένο στις τελευταίες τάσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας και της ιστιοπλοΐας, ισχυρό σύστημα πρόωσής που παρέχει ώθηση 370N, βάρος μόνο 18kg, μπορεί να φτάσει ταχύτητες έως και 16 km/h και χρόνο λειτουργίας έως και 1 ώρα. Διαθέσιμο σε Ruby Red και Sapphire Grey χρώμα, προσφέρει 4 επιλογές λειτουργίας, ρύθμιση του μέγιστου βάθος κατάδυσης, και χάρη στο ισχυρό φως LED 2.000 lumen, θα μπορείτε να εξερευνήσετε τον υποβρύχιο κόσμο όπως ποτέ πριν.

Η οθόνη TFT 5,5" που διαθέτει, σας παρέχει πληροφορίες όπως ταχύτητα, ποσοστό μπαταρίας, το βάθος που βρίσκεστε και μια ηλεκτρονική πυξίδα. Χρησιμοποιεί τεχνολογία Android® που εκτελεί πλήρη διαγνωστικά της μονάδας, καταγράφει τις διαδρομές και επιτρέπει τη μεταφόρτωση όλων των ταξιδιών και των δεδομένων στην κινητή συσκευή σας μέσω της πλατφόρμας SublueGo.

Βουτήξτε με σιγουριά, καθώς έχει σχεδιαστεί για να φτάνει σε βάθος έως και 40 μέτρα, και με πλήρη φόρτιση μόνο 3 ώρες (ή 1,5 ώρα με τον γρήγορο φορτιστή), θα επιστρέψετε στο νερό σε ελάχιστο χρόνο!

Μη χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε την απόλυτη υποβρύχια περιπέτεια με το APX της Altivs!

Περισσότερα εδώ