Φόρμα ελέγχου / επισκευής

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία που αφορούν το προϊόν που θέλετε να παραδώσετε προς έλεγχο καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας

Για να καλυφθεί το προϊόν από εγγύηση θα πρέπει να κατά την παράδοση να έχετε στην κατοχή σας την απόδειξη ή το τιμολόγιο αγοράς..

Επιπλέον αν η αγορά έχει γίνει με τιμολόγιο, το προϊόν θα πρέπει οπωσδήποτε να συνοδεύεται από Δελτίο Αποστολής κατά την παράδοση του στην εταιρεία μας. Εάν δεν έχει εκδοθεί δελτίο αποστολής κατά την παράδοσηδεν είναι δυνατόν να παραληφθεί και να ελεγχθεί κανένα προϊόν.  

 

Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε τη φόρμα εδώ και να μας την στείλετε συμπληρωμένη μέσω email στοmotocraft@motocraft.gr με θέμα Φόρμα ελέγχου / επισκευής.

 

Συχνές ερωτήσεις / Όροι χρήσης υπηρεσίας


Πότε μπορώ να φέρω το προϊόν μου για επισκευή;
Το ωράριο λειτουργίας του Service είναι Δευτέρα - Παρασκευή 08:30-16:30.

Υπάρχει ελάχιστη χρέωση ελέγχου;
Υπάρχει ελάχιστη χρέωση και είναι 60€. Αν η ζημιά είναι μεγαλύτερη και χρειαστεί περαιτέρω έλεγχος θα ενημερωθείτε πρώτα από τον αρμόδιο τεχνικό. Αν το προϊόν επισκευαστεί εντός εγγύησης, δεν υπάρχει χρέωση ελέγχου.

Μπορείτε να με ενημερώσετε για το ακριβές κόστος πριν φέρω το προϊόν μου στον χώρο σας. Δεν μπορείτε να μου πείτε απλά πόσο θα κοστίσει η επισκευή μου;
Ακριβές κόστος επισκευής χωρίς να γίνει πρώτα έλεγχος, δεν είναι δυνατόν να δοθεί.

Πότε θα έχω πίσω επισκευασμένο το προϊόν μου;
Στις περισσότερες περιπτώσεις θα χρειαστούμε 1-5 εργάσιμες ημέρες για τον έλεγχο του. Η επισκευή του όμως εξαρτάται από πολλούς παράγοντες (φύση του προβλήματος, διαθεσιμότητα ανταλλακτικών κ.λπ.) και θα ενημερωθείτε από τον αρμόδιο τεχνικό για τον χρόνο που θα χρειαστεί.

Τι εγγύηση έχει η επισκευή που θα γίνει στην συσκευή μου;
Η εγγύηση που παρέχουμε για κάθε επισκευή είναι 6 μήνες. Εφόσον η εγγύηση του προϊόντος σας είναι μεγαλύτερη, τότε καλύπτεστε από αυτήν.

Οι μπαταρίες καλύπτονται από εγγύηση;
Ναι, 2 χρόνια ή αν δεν έχουν ξεπεράσει τους κύκλους φόρτισης ή / και τους όρους χρήσης που ορίζει ο κάθε κατασκευαστής.
Όροι και προϋποθέσεις για τους τελικούς χρήστες μπαταριών Mastervolt


Τι καλύπτει η εγγύηση;
Η εγγύηση καλύπτει το κόστος ανταλλακτικών και εργασίας για την αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης του προϊόντος, εκτός από αυτές που προξενήθηκαν από ατύχημα, κακή χρήση ή χρήση εκτός των προδιαγραφών του.