Πολιτική Επιστροφών

Αγορές από το www.motocraft.gr

Συνιστούμε να ελέγχετε κατά την παραλαβή τα προϊόντα, έτσι ώστε να αποφευχθούν παραλαβές προϊόντων που πλήγηκαν κατά τη μεταφορά. Υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής σε όλα τα προϊόντα, πλην ορισμένων εξαιρέσεων. Μπορείτε να αιτηθείτε αντικατάσταση ή να παραγγείλετε άλλα προϊόντα, αρκεί να μας ενημερώσετε μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγγραφα παραλαβής, με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους παρακάτω όρους.

  • Η αίτηση επιστροφής, θα πρέπει να μην υπερβαίνει τις 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγγραφα παραλαβής.
  • Όλα τα προϊόντα για να μπορέσουν να επιστραφούν θα πρέπει να παραληφθούν στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε χωρίς να έχει ανοιχθεί ή αλλοιωθεί ή συσκευασία του προϊόντος.
  • Σε περίπτωση αποστολής λάθους προϊόντος εκ μέρους της εταιρίας, η επιστροφή γίνεται δεκτή εφόσον μας ειδοποιήσετε εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παράδοσης με βάση τα έγγραφα παραλαβής.
  • Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος αποστολής προϊόντος εκ μέρους της εταιρείας μας, τα έξοδα αποστολής προς τη Motocraft επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  • Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη αγοράς. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.
  • Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο motocraft@motocraft.gr

Αν το επιστρεφόμενο προϊόν τηρεί τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε να το αποστείλετε πίσω σε εμάς για αντικατάσταση ή αγορά άλλου προϊόντος.

Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.

Επιστροφές για τις οποίες δεν έχει προηγηθεί επικοινωνία με τη Motocraft δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Παρακαλούμε να θυμάστε ότι μπορούμε να προχωρήσουμε σε αντικατάσταση ή να παραγγείλετε άλλα προϊόντα μόνο αν τα επιστρεφόμενα προϊόντα πληρούν όλους τους παραπάνω όρους και βρίσκονται σε κατάσταση κατάλληλη προς πώληση.

Σε περίπτωση επιστροφής ενός μη ελαττωματικού προϊόντος, τα έξοδα αποστολής βαραίνουν αποκλειστικά τον πελάτη.