Συνεργαστείτε μαζί μας

Ενταχθείτε στο πανελλαδικό δίκτυο της Motocraft, αντιπροσωπεύοντας και μεταπουλώντας στην περιοχή σας τα προϊόντα που προσφέρουμε και θα εκπλαγείτε ευχάριστα με τα οφέλη και πλεονεκτήματα που σας έχουμε εξασφαλίσει. Μετάδοση τεχνογνωσίας βήμα προς βήμα, άμεση υποστήριξη και εμπορική συνεργασία, είναι τα σημαντικότερα επιχειρηματικά πλεονεκτήματα που σας προσφέρουμε.

 

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για αίτηση συνεργασίας με τους παρακάτω τρόπους:
 

  • Με email στο motocraft@motocraft.gr
     
  • Μέσω fax στο 2109850102, μπορείτε να στείλετε συμπληρωμένη την αίτηση συνεργασίας που μπορείτε να βρείτε εδώ.
     
  • Τηλεφωνικά στο 210-9888288

Γιατί να συνεργαστείτε μαζί μας.

 

Εμπειρία: 

Πάνω από 20 χρόνια μετά την ίδρυση της Motocraft και πάνω από μισό αιώνα μετά την πρώτη ενασχόληση της οικογένειας Ζέη με την θάλασσα, η Motocraft κατέχει ηγετική θέση στη ναυτιλιακή αγορά, στον τομέα των κινητήρων (Mercury Diesel, Mercury Mercruiser, Cummins, Nanni, Oxe Diesel Outboards), συστημάτων πρόωσης (TopSystem, Konrad), γεννητριών (Kohler), ναυτιλιακών ειδών (Quick, Sea Recovery, Minn Kota, Torqeedo) και σκαφών καταξιωμένων ναυπηγείων όπως Boston Whaler, Cigarette, Mastercraft. Έχοντας καλλιεργήσει ισχυρές και πολυετείς συνεργασίες με τους πλέον καθιερωμένους οίκους του εξωτερικού, η Motocraft εδραιώθηκε με την αξιοπιστία της ως συνεργάτης προτίμησης εκτός και εντός συνόρων. Ακόμα η εταιρεία διατηρεί αναλλοίωτη την πελατοκεντρική της φιλοσοφία και αμείωτη την συνεχή της προσπάθεια για πληρέστερη ενημέρωση, καλύτερη εξυπηρέτηση και αμεσότερη ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών.

Οι άνθρωποι μας:

Στη Motocraft γνωρίζουμε πως είμαστε τόσο καλοί όσο και οι άνθρωποι που εργάζονται για εμάς. Επενδύουμε στην εκπαίδευση του προσωπικού μας, κάτι που αντικατοπτρίζεται στο επίπεδο εξυπηρέτησης και στον υψηλό δείκτη ικανοποίησης των συνεργατών και των πελατών μας. Όλα τα μέλη της ομάδας της Motocraft γνωρίζουν πως αυτό που μας διαφοροποιεί και μας κάνει να ξεχωρίζουμε είναι η ταχύτητα ανταπόκρισης, ο επαγγελματισμός και η συνεργασία.

Δημιουργικότητα:  

Για τη Motocraft ο κάθε συνεργάτης είναι ξεχωριστός και έχει διαφορετικές ανάγκες. Η προσέγγισή μας για κάθε συνεργάτη είναι μοναδική και ξεκινάει με γνώμονα το προφίλ και τις ανάγκες του. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος: να βρούμε την πιο σωστή και αποδοτική λύση για κάθε του ανάγκη.

Συνεργασία:  

Κάθε επιχείρηση χρειάζεται μια ψυχή, έναν στόχο, σωστά και γερά θεμέλια. Για εμάς οι συνεργάτες μας είναι η οικογένεια μας, όχι απλά αριθμητικά νούμερα. Δεν στοχεύουμε να γίνουμε η μεγαλύτερη εταιρεία στον τομέα μας στην Ελλάδα, αλλά η καλύτερη! Φροντίζουμε και στηρίζουμε τους συνεργάτες μας με κάθε δυνατό τρόπο παρέχοντας γνώσεις και εφόδια που βοηθούν στην βελτίωση της παραγωγικότητας και των πωλήσεων. Έχουμε διαρκώς κοντά στους στόχους μας τις αξίες μας για ακεραιότητα, συνεργασία, ποιότητα και εμπιστοσύνη προς την ομάδα μας, τους συνεργάτες μας και τους πελάτες μας.

Η Motocraft είναι επίσημος συνεργάτης και διανομέας των παρακατώ εταιρειών στην Ελλάδα: