Τρόποι Αποστολής

Παράδοση Εμπορευμάτων

1. Η MOTOCRAFT Α.Ε (μέσω του motocraft.gr) πραγματοποιεί παραδόσεις στην Ελλάδα, την Κύπρο και σε Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία και Φινλανδία. Για αποστολές προς άλλες χώρες του εξωτερικού παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο motocraft@motocraft.gr ή στο 210-9888288

Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι η διεύθυνση που εισάγετε ή επικοινωνείτε τηλεφωνικά στην περίπτωση των τηλεφωνικών παραγγελιών είναι σωστή.

Η παράδοση των Εμπορευμάτων θα πραγματοποιείται από συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες (Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00), στις οποίες η Εταιρεία προωθεί τα προσωπικά στοιχεία σας, όπως ονοματεπώνυμο και διεύθυνση αποστολής, έτσι ώστε να καθίσταται εφικτή η παράδοση και εκτέλεση των παραγγελιών. Κατά τη συμπλήρωση της ειδικής φόρμας παραγγελίας σας, καλείσθε να αποδεχθείτε (ενεργητικώς δια πράξεως/ηλεκτρονικής επιλογής) την Πολιτική Απορρήτου του Ηλεκτρονικού Καταστήματος με την ηλεκτρονική επιλογή «Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου», στο περιεχόμενο της οποίας θα έχετε πρόσβαση πριν την αποδοχή του περιεχομένου της επιλέγοντας το σχετικό διαθέσιμο σύνδεσμο. Δια της ως άνω επιλογής συναινείτε ανεπιφύλακτα στην προώθηση των προσωπικών σας στοιχείων και δεδομένων για το σκοπό της αποστολής των παραγγελμένων και εξοφλημένων Εμπορευμάτων.

 

2.Έξοδα Αποστολής

Οι χρεώσεις και οι χρόνοι παράδοσης διαφοροποιούνται αναλόγως με τον γεωγραφικό προσδιορισμό του σημείου παράδοσης. Οι κατηγορίες γεωγραφικής διαφοροποίησης είναι οι:

2.1 Εντός Αττικής (1 εργάσιμη ημέρα) - Αφορά την παράδοση αποστολών στην Αττική με εξαίρεση δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά του νομού Αττικής.

2.2 Χερσαίοι Προορισμοί (1-2 εργάσιμες ημέρες) - Αφορά την παράδοση αποστολών προς Χερσαίους Προορισμούς του δικτύου της συνεργαζόμενης με την Motocraft εταιρείας ταχυμεταφορών, στην Ελλάδα, εκτός των νήσων.

2.3  Νησιωτικοί  Προορισμοί (1-3 εργάσιμες ημέρες)  -  Αφορά  την παράδοση  αποστολών  προς  τους  Νησιωτικούς Προορισμούς του δικτύου της συνεργαζόμενης με την Motocraft εταιρείας ταχυμεταφορών στην Ελλάδα (νησιά).

2.4  Δυσπρόσιτες περιοχές (1-5 εργάσιμες ημέρες) - Δυσπρόσιτες ορίζονται οι περιοχές εκτός των ορίων των κυρίων πόλεων του δικτύου της συνεργαζόμενης με την Motocraft εταιρείας ταχυμεταφορών. Αποστολές προς δυσπρόσιτες περιοχές έχουν οικονομική επιβάρυνση λόγω χιλιομετρικής απόστασης και της δυσκολίας πρόσβασης.

3.  Η ACS Courier ή το συνεργαζόμενο δίκτυο που λειτουργεί / παραλαμβάνει ή παραδίδει για λογαριασμό της διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει και ο πελάτης φέρει την υποχρέωση να επιδείξει αποδεικτικό της ταυτότητας του στις παραδόσεις των αποστολών που πραγματοποιούνται στο χώρο των καταστημάτων. Εν γένει, στις υπηρεσίες ταχυμεταφορών δεν πραγματοποιείται πιστοποίηση της ταυτότητας του παραλήπτη της αποστολής και λαμβάνεται το επίθετο/όνομα του ατόμου που παραλαμβάνει (κατά δήλωση του),  εκτός και αν έχει συμφωνηθεί εγγράφως διαφορετικά.
 

Όλοι οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης και υπηρεσίες αφορούν παραδόσεις με την συνεργαζόμενη με την MOTOCRAFT εταιρεία courier. Σε περίπτωση επιλογής παράδοσης με μεταφορική εταιρεία οι χρόνοι παράδοσης κυμαίνονται από 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες και με παραλαβή από τον πελάτη από την έδρα της μεταφορικής εταιρείας.

 

Με την επιφύλαξη τυχόν ειδικότερων χρεώσεων που θα προβλέπονται ρητώς στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα και σε κάθε περίπτωση στην επιβεβαίωση παραγγελίας σας, γενικά το κόστος αποστολής έχει ως ακολούθως:

Για αγορές άνω των 150€ εντός Αττικής και προς χερσαίες περιοχές της Ελλάδος (*με εξαίρεση δυσπρόσιτες περιοχές) τα μεταφορικά είναι δωρεάν.

 

Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις τα μεταφορικά κόστη υπολογίζονται ώς εξής:

 

Εντός Πόλης (Αθήνα) εξαιρούνται νησιά και δυσπρόσιτες περιοχές του νομού Αττικής

Αποστολές βάρους έως 2 κιλά

3.00 €

Για κάθε επιπλέον 1 κιλό

0.50 €

Προς Χερσαία Ελλάδα

Αποστολές προς Χερσαία Ελλάδα βάρους έως 2 κιλά

3.00 €

Για κάθε επιπλέον 1 κιλό

0.85

Προς Νησιώτικη  Ελλάδα

Αποστολές προς  Νησιώτικη Ελλάδα βάρους έως 2 κιλά

 

3.00 €

Για κάθε επιπλέον 1 κιλό

0.95 €

 

Προς Απομακρυσμένες / Δυσπρόσιτες Περιοχές

Αποστολές προς Απομακρυσμένες/Δυσπρόσιτες Περιοχές βάρους έως 2 κιλά 

Για κάθε επιπλέον 1 κιλό 

3.50 €

1.50 €

Πρόσθετες υπηρεσίες 

Υπηρεσία Αντικαταβολής

 

2.00 €

 

Σημείωση: Τα κιλά υπολογίζονται ως πραγματικά κιλά ή ως ογκομετρικά, αναλόγως ποιο είναι το μεγαλύτερο. Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α 24%

 

Αποστολές προς Κύπρο

Αποστολές βάρους έως 2 κιλά

18.00 €

Για κάθε επιπλέον 1 κιλό

3.00 €

Σημείωση: Τα κιλά υπολογίζονται ως πραγματικά κιλά ή ως ογκομετρικά, αναλόγως ποιο είναι το μεγαλύτερο.

 

Αποστολές προς Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία και Φινλανδία

Αποστολές βάρους έως 2 κιλά

41.00 €

Για κάθε επιπλέον 1 κιλό

5.00 €

Σημείωση: Τα κιλά υπολογίζονται ως πραγματικά κιλά ή ως ογκομετρικά, αναλόγως ποιο είναι το μεγαλύτερο.